Meer resultaten voor spandoek frame prijzen

Weilandframe / spandoekframe vrijstaand inclusief spandoek.
Hoe groot u het frame ook wil; wij zorgen voor een stabiel frame dat grote krachten kan verdragen. In uw weilandframe kan natuurlijk ieder gewenst type spandoek opgespannen worden; op windgevoelige plekken raden wij over het algemeen aan om met geperforeerde spandoeken te werken. Vraag offerte aan voor Vrijstaand spandoekframe / weilandframe. Breedte spandoek: cm. Hoogte spandoek: cm. Afstand van de grond: cm. Buisdiameter: 4800, mm. Bevestiging spandoek: Koord spinhaak. Inclusief spandoek: Ja. Let op; alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
fortis
Spandoek M2 Printing B.V.
Er zijn weinig visuele communicatiemiddelen die zo sterk en direct hun boodschap weergeven als een spandoek en dat tegen, naar verhouding, lage kosten. Spandoeken, banners, banieren en rolbanners zijn zeer geschikt als permanente reclamedrager en voor marketingacties. Maar een spandoek kan ook een verrassend effect hebben als decoratiemateriaal om een winkel, beursstand, showroom of evenement een bijzondere uitstraling te geven.
Sea
Maxi-Design reclame spandoeken frames 3800 Zepperen, Sint-Truiden, Limburg.
De confectie naar keuze is in principe altijd inbegrepen bij de prijs. Een eventueel frame voor uw spandoek kunnen wij in ieder gewenste kleur en afmeting voor u maken, zowel hangend, staand, rechthoekig als rond. Copyright 2011 Alle rechten voorbehouden Maxi-Design.be.
auto verkopen
Reclame Huygen Reclamebureau Huygen spandoek, bache, werfdoek, banner, meshdoek, reclamespandoek, spandoek met aluminium kader, spandoek met frame, bache met kader, vrijstaande kader met spandoek, lev
Aluminium gevelframe met spandoek. Aluminium kader met spandoek. Aluminium buizenframe met spandoek. Dubbel frame met spandoek. Aluminium kader met bache. kader met bache. Gevelframes met doek. Kader met bache. Doek met ringen en elastieken. Gevelspandoek met kader. Zeildoek in een kader.
Spandoek frame bestellen Inclusief alle toebehoren.
frame formaat is 100 x 100 cm, spandoek formaat is 72 x 72 cm Bolspanner: Het doek wordt rondom 7 centimeter kleiner. frame formaat is 100 x 100 cm, spandoek formaat is 86 x 86 cm Stormfixspanner: Het doek wordt rondom 8 centimeter kleiner.
Reclameframes.
Onze spandoek zijn gemaakt van aluminium buis en ideaal voor gebruik als buitenreclame aangezien ze zeer weersbestendig zijn. Ook voor gebruik binnen zijn de reclameframes zeer goed geschikt en gaan lang mee. Een bijkomend voordeel is het gemak waarmee een nieuw spandoek kan worden geplaatst bij veranderende reclamebehoefte.
Beeckman Company Buizenframe.be.
Ik heb al een spandoek en wil daar een frame bij. U geeft uw doekmaat op en uw frame wordt berekend. Ik wil een rechthoekig buizenframe. U geeft uw frame-maat op en uw prijs wordt berekend. Ik wil een rond buizenframe.
Metalsign, toeleverancier signindustrie.
Reclameverlichting rechtstreeks op de muur. Reclameverlichting op het frame / spandoek. PRO FLAT verstralers. Type Led: SMD2835 Techniek. Voltage: 90 265 V. Led Kleur: Wit licht 4000K. Kabel: aan de lamp is ca. 2 m kabel voorzien. Driver: Moso of Meanwell. Lichtopbrengst: 30% meer tov de concurrentie. Kortingen enkel op de Ledlampen: 5 stuks 5%, 10 stuks 10%, 20 stuks 15%. Bijhorende inox armsteunen voor op spandoekframe of muurbevestiging.: prijzen zijn incl.
Promotiemateriaal Voor Professionals Vlaggen Banners Masten.
Stretch wall interview. Inflatable giant / replica. Quick up tubes. Indoor drop flags. Masten en Baniersystemen. Inflatable tenten op maat. Aluminium / Dibond panelen. Spandoek op maat. Frames op koker. Textielframe Heavy Duty wanden. Voile / gordijnen. Beurs en Presentatie.
Het grootste assortiment spandoeken Bekijk direct online!
Indien gewenst verzorgen wij natuurlijk ook voor u een aluminium frame voor uw spandoek geheel op maat, geschikt voor verschillende toepassingen. Natuurlijk kunnen wij ook zorg dragen voor de gehele afwerking en passende klem en ophangsystemen. Heel bewust hebben we gekozen voor kwaliteit. Wij leveren kwaliteit frames tegen aantrekkelijke prijzen, printen en afwerken onder één dak.
Spandoekframe Sign Framing.
Dit frame kan eenvoudig aan een zeecontainer bevestigd worden en bestaat uit een aluminium frame incl. Blindframe meer info. Dit reclameobject kenmerkt zich door een lichtgewicht framesysteem welke alleen het PVC spandoek laat zien en niet de constructie het frame of de spanelastieken.

Contacteer ons