Een fantastische vakantie naar China boeken?

Een reis naar China, dat is een uitstekend idee! Steeds meer Nederlanders leren China kennen als een indrukwekkend vakantieland. De hartelijke bevolking, rijke cultuur, bruisende steden en de schitterende natuur maken China tot een ideale mix voor een rondreis. De sterk verbeterde infrastructuur maakt sinds enkele jaren zelfs de meest afgelegen gebieden goed bereikbaar voor toeristen. Wilt u China bezoeker tijdens uw vakantie, dan is een rondreis aan te raden om op die manier te genieten van de vele bezienswaardigheden die dit enorme land biedt. Ook stedentrips worden steeds populairder, Shanghai en Beijing zijn leuke bestemmingen voor bijvoorbeeld een citytrip van een week.

Wat gaan we doen deze zomer?

De feestdrukte is voorbij en het is alweer tijd om het volgende belangrijke event te plannen. “Wat gaan we doen deze zomer”? Het is het gesprek van de dag; Ideeën uitwisselen en samen met je dierbare plannen maken en het internet afstruinen voor de ideale vakantiebestemming. Reisbureaus, hotelketens en boekingssites draaien al op volle toeren. Reisorganisaties stunten met vroegboek acties om zoveel mogelijk klanten te trekken. Keuze genoeg in alle soorten en prijzen. Wil je een actieve vakantie of liever rust? Wil je naar de zon of liever niet te warm? Wil je veel cultuur of liever feesten op een party eiland? Op de blog van vakanty.nl, kun je allerlei leuke en handige tips vinden voor jouw ideale vakantie. Om je alvast een beetje op weg te helpen geven we je in deze blog de beste tip voor een heerlijke vakantie:

Bezoek één van de exclusieve Cognac huizen

De Franse stad Cognac bevindt zich in het gebied Charente in het westen van Frankrijk tussen Angoulême en Saintes. De naam Cognac is bekend over de hele wereld vanwege de productie van de exclusieve Cognac dranken in het gebied. Een prachtige stad met interessante attracties. Bezoek één van de beroemde Cognac huizen Hennessy, Martell, Remy Martin of vele andere en boek één van de exclusieve proeverijen. Cognac fans kunnen hun hart ophalen en alle verschillende Cognac smaken ervaren. En al ben je geen drank liefhebber, het is een zeer bijzondere ervaring. Elk huis heeft zijn eigen tour en proeverij voor elk budget. Voor je reis naar china (waar cognac ook populair is) kun je eens afreizen naar Frankrijk om alvast wat kennis en ervaring met dit product op te doen. 

  • Le Clos du Plantis: Een karakteristieke boerderij in een mooie rustige groene omgeving. Het staat op een terrein van 7000m2 met vele bomen en zingende vogels. De gastvrouw maakt heerlijke gerechten met groente uit eigen tuin.
  • Logis du Portal: Betreedt dit prachtige landhuis uit de 17de eeuw door een imposante poort en beland in een paradijs van rust en bloemen. Het landhuis is authentiek ingericht met vele mooie stoffen, behang, sierlijke patronen en Franse meubels. Een ideale plek voor een romantische vakantie of vakantie met het hele gezin.
  • Hotel Francoise Premier: Een prachtig hotel uit 1861. Binnen treft u een schitterende stenen trap naar 25 prachtig ingerichte kamers. Een luxe hotel midden in het hart van Cognac.

De mooiste bezienswaardigheden bekijken
Voordat je op reis gaat is het belangrijk dat je goed uitzoekt wat er allemaal te doen is. Bij een online boeking via een reisbureau kun je vaak ook excursies boeken. Dit zijn georganiseerde reizen waarbij je zeker weet dat alles geregeld wordt door een betrouwbare partij. Vooral ideaal bij bijvoorbeeld stedentrips, busreizen of korte vakanties waarbij je veel wilt zien. Overal in de wereld wordt dit aangeboden. Met name buiten Europa wordt dit aangeraden, zeker wanneer je de lokale taal niet spreekt. Een goede voorbereiding (en reisverzekering) is een must wanneer je naar china gaat!

Post Your Comment Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *